Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Όλη η ΠΟΣΠΕΡΤ στον Λαφαζάνη Συμπόρευση με τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη ανακοίνωσαν συνδικαλιστικά στελέχη από δημόσιες επιχειρήσεις και τριτοβάθμιες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και μεγάλο μέρος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ...

Όλη η ΠΟΣΠΕΡΤ στον Λαφαζάνη Συμπόρευση με τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη ανακοίνωσαν συνδικαλιστικά στελέχη από δημόσιες επιχειρήσεις και τριτοβάθμιες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και μεγάλο μέρος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης). Έτσι, εκτός από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, με τη ΛΑΕ συμπορεύονται επίσης ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Σκαλίδης, η γραμματέας Τύπου Κατίνα Θεοδωρίδου και ο γραμματέας Οικονομικού Δημήτρης Κούνης.

Πρόγραμμα για την ΕΡΤ Ανοικτή πρόσκληση για την προμήθεια ελληνικού και ξένου προγράμματος (μίσθωση) απηύθυνε η ΕΡΤ, για την περίοδο Οκτωβρίου 2015 - Ιουνίου 2016, με υπογραφη του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη. Η πρόσκληση αφορά παραχώρηση δικαιώματος εκμετάλλευσης και αφορά ελληνικές και ξένες ταινίες, ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους, ξένες σειρές, ελληνικό και ξένο παιδικό πρόγραμμα. Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 2 Οκτωβρίου, όμως η προσκληση θα παραμείνει ανοικτή σε όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής περιόδου.

Ο ΠΣΑΤ στην ΕΣΗΕΑ για τις «εργολαβίες» στον Τύπο Επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ απέστειλε χθες ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) με την οποία ζητάει την παρέμβασή της στο φαινόμενο κατάργησης αθλητικών τμημάτων από εφημερίδες και στη συνέχεια ανάθεση της έκδοσης αθλητικών ειδήσεων «εργολαβικά» σε ιστοσελίδες ή άλλες αθλητικές εφημερίδες. Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τον «Ελεύθερο Τύπο», όπου απολύθηκαν πρόσσφατα 19 αθλητικογράφοι, ενώ το φαινόμενο έχει επαναληφθεί στο παρελθόν στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις