Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση έπεσε εκ των έσω (Video)

Αντίπαλος της κυβέρνησης δεν ήταν μόνο τα παλαιό πολιτικό σύστημα αλλά τελικά και η εσωκομματική αντιπολίτευση, τόνισε, ο Επικρατείας Ν. Παππάς. Oι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν εάν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα καθίσει ο Αλ. Τσίπρας ή κάποιος άλλος.

Αντίπαλος της κυβέρνησης δεν ήταν μόνο τα παλαιό πολιτικό σύστημα αλλά τελικά και η εσωκομματική αντιπολίτευση, τόνισε σε συνέντευξή του στο Οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Υπογράμμισε πως αντίπαλος της κυβέρνησης δεν ήταν μόνο τα παλαιό πολιτικό σύστημα αλλά τελικά και η εσωκομματική αντιπολίτευση, ενώ παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε» εκ των έσω.

Ο Παππάς επεσήμανε πως οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν εάν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα καθίσει ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιος άλλος.

Σχετικά με τη συμφωνία με τους δανειστές ο υπουργός παραδέχθηκε ότι έχει και στοιχεία που η κυβέρνηση δεν τα ήθελε, ωστόσο, όπως τόνισε με νόημα, για να είναι κανείς επαναστάτης θα πρέπει να ξέρει πότε θα κάνει τους κατάλληλους συμβιβασμούς και πότε να φτάνει στις κατάλληλες συμφωνίες.

Ως προς το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι μπορεί και παραμένει στόχος, υπενθυμίζοντας τα μέτρα υποστήριξης των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων που αποτελούσαν προγραμματική δέσμευση και υλοποιήθηκαν, δηλαδή τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεία, την επαναπρόσληψη, των διοικητικών των πανεπιστημίων, των σχολικών φυλάκων, των καθαριστριών. Την ίδια στιγμή ο υπουργός υπογράμμισε πως ένα από τα κορυφαία επιτεύγματα της κυβέρνησης ,αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει αποκτήσει εκτόπισμα και ακτινοβολία στο διεθνές στερέωμα.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε στις 18.00.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο