Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ώρα των αποφάσεων

Στην Κ.Ε., που στη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ. αποφασίστηκε να συγκληθεί την Πέμπτη, αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τις συλλογικές διαδικασίες του κόμματος την επόμενη περίοδο. Στη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ., η πλειοψηφία των μελών της επέμεινε στην πρόταση για συντεταγμένες...

Στην Κ.Ε., που στη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ. αποφασίστηκε να συγκληθεί την Πέμπτη, αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τις συλλογικές διαδικασίες του κόμματος την επόμενη περίοδο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ., η πλειοψηφία των μελών της επέμεινε στην πρόταση για συντεταγμένες διαδικασίες και Έκτακτο Συνέδριο τον Σεπτέμβριο, ενώ συζητήθηκε και η πρόταση για άμεση διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος, καθώς η Αριστερή Πλαατφόρμα ζήτησε άμεση δεσμευτική απόφαση για παύση των διαπραγματεύσεων, σχεδιασμό της εναλλακτικής λύσης και άμεση σύγκληση του Διαρκούς Συνεδρίου.

"Η επιβεβλημένη λύση είναι αυτή που εμπλέκει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη βάση του κόμματος" σημείωναν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου λίγες ώρες πριν από τη δίωρη συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ο Αλ. Τσίπρας "Στο Κόκκινο".

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΜΜΕ και αυτοσεβασμός

Υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερασπίζονται την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας και συχνά προθέτουν και δικούς τους. Το χαρακτηριστικό των μέσων αυτών είναι ο αυτοσεβασμός.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο