Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έφυγε η Μαρία Κοσμά

Στα 45 της έφυγε την Πέμπτη το βράδυ η συντρόφισσα Μαρία Κοσμά. Με το χαμόγελο, το χιούμορ, το κριτικό πνεύμα, την ακεραιότητα, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητά της πορεύτηκε σε όλη τη διαδρομή της στην Αριστερά, στην ΚΟΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο δραστήρια υπήρξε και στη δουλειά της,...

Στα 45 της έφυγε την Πέμπτη το βράδυ η συντρόφισσα Μαρία Κοσμά. Με το χαμόγελο, το χιούμορ, το κριτικό πνεύμα, την ακεραιότητα, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητά της πορεύτηκε σε όλη τη διαδρομή της στην Αριστερά, στην ΚΟΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ίδιο δραστήρια υπήρξε και στη δουλειά της, ως μάχιμη αρχαιολόγος, στην προσπάθεια προστασίας και διάσωσης της πολιτιστικής κληρονομιάς αυτού του τόπου. Πρόλαβε να φέρει σε πέρας ένα σημαντικό ερευνητικό κι επιστημονικό έργο. Αποχαιρετώντας την η ΚΟΕ στέκεται δίπλα στον αδερφό της, "τον αγαπημένο σύντροφό μας, τον Σταύρο, και στη μητέρα της".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο