Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σταθερά υπέρ της ΕΡΤ η πλειοψηφία και 1.665.000 οι τηλεθεατές της ΕΡΤ στο διαδίκτυο

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, κατ' εκτίμηση 1.665.000 παρακολουθούν διαδικτυακά το πρόγραμμα της ΕΡΤ σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr.

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, κατ' εκτίμηση 1.665.000 παρακολουθούν διαδικτυακά το πρόγραμμα της ΕΡΤ σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης, δηλάδη το 58% θεωρεί λάθος το κλείσιμο της ΕΡΤ, το οποίο είναι πλειοψηφικό μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της Ν.Δ. με 55%. Αλλά και στη Ν.Δ. ένας στους τρεις ψηφοφόρους τάσσεται κατά. Τελείως μοιρασμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι σε ποσοστό 42% επικροτούν την κάθε άποψη. Αντίστοιχα ποσοστά για τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ είναι 79% στο ΣΥΡΙΖΑ, 72% στους ΑΝ.ΕΛ., 50% στην Χ.Α. 64% στη ΔΗ.ΜΑΡ. και 88% στο ΚΚΕ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο