Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σταθερά υπέρ της ΕΡΤ η πλειοψηφία και 1.665.000 οι τηλεθεατές της ΕΡΤ στο διαδίκτυο

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, κατ' εκτίμηση 1.665.000 παρακολουθούν διαδικτυακά το πρόγραμμα της ΕΡΤ σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr.

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, κατ' εκτίμηση 1.665.000 παρακολουθούν διαδικτυακά το πρόγραμμα της ΕΡΤ σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης, δηλάδη το 58% θεωρεί λάθος το κλείσιμο της ΕΡΤ, το οποίο είναι πλειοψηφικό μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της Ν.Δ. με 55%. Αλλά και στη Ν.Δ. ένας στους τρεις ψηφοφόρους τάσσεται κατά. Τελείως μοιρασμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι σε ποσοστό 42% επικροτούν την κάθε άποψη. Αντίστοιχα ποσοστά για τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ είναι 79% στο ΣΥΡΙΖΑ, 72% στους ΑΝ.ΕΛ., 50% στην Χ.Α. 64% στη ΔΗ.ΜΑΡ. και 88% στο ΚΚΕ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις