Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όχι Τσίπρα στον εκβιασμό

Την απόφαση της κυβέρνησης να σεβαστεί πλήρως τη λαϊκή εντολή για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα τερματίζει οριστικά την περίοδο των Μνημονίων, της λιτότητας και της ύφεσης, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ελλάδας,...

Την απόφαση της κυβέρνησης να σεβαστεί πλήρως τη λαϊκή εντολή για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα τερματίζει οριστικά την περίοδο των Μνημονίων, της λιτότητας και της ύφεσης, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ελλάδας, επαναβεβαίωσε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση, είπε, δεν θα δεχτεί ποτέ "εκβιαστικά διλήμματα" για να συνεχιστούν πολιτικές που εμφανίζονται ως "λάθη" αλλά έχουν δραματικές συνέπειες και υποκρύπτουν "σκοπιμότητες" και ένα "πολιτικό σχέδιο υποταγής" όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και των άλλων λαών της Ευρώπης.

* Καθαρό και αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού σε δανειστές και εγχώριους... καλοθελητές

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο