Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όχι Τσίπρα στον εκβιασμό

Την απόφαση της κυβέρνησης να σεβαστεί πλήρως τη λαϊκή εντολή για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα τερματίζει οριστικά την περίοδο των Μνημονίων, της λιτότητας και της ύφεσης, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ελλάδας,...

Την απόφαση της κυβέρνησης να σεβαστεί πλήρως τη λαϊκή εντολή για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα τερματίζει οριστικά την περίοδο των Μνημονίων, της λιτότητας και της ύφεσης, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ελλάδας, επαναβεβαίωσε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση, είπε, δεν θα δεχτεί ποτέ "εκβιαστικά διλήμματα" για να συνεχιστούν πολιτικές που εμφανίζονται ως "λάθη" αλλά έχουν δραματικές συνέπειες και υποκρύπτουν "σκοπιμότητες" και ένα "πολιτικό σχέδιο υποταγής" όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και των άλλων λαών της Ευρώπης.

* Καθαρό και αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού σε δανειστές και εγχώριους... καλοθελητές

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις