Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άγριος προπηλακισμός του Γρ. Ψαριανού στην υπουργό Θ. Φωτίου στο πλατό του Mega (Video)

Με υβριστικές εκφράσεις, κουνώντας το δάχτυλο και σκουντώντας άγρια τη Θ. Φωτίου σε μια έκρηξη δημοκρατικού διαλόγου ζωντανά στο πλατό του Mega επιτέθηκε ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γρ. Ψαριανός στην αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληγλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Kατερίνα Μπρέγιαννη

Με υβριστικές εκφράσεις, κουνώντας το δάχτυλο και σκουντώντας άγρια τη Θ. Φωτίου σε μια έκρηξη δημοκρατικού διαλόγου ζωντανά στο πλατό του Mega επιτέθηκε ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γρ. Ψαριανός στην αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληγλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

«Ε…, να μιλήσω εγώ; Ποιος είναι με τους δανειστές; Εγώ; Το νεομνημονιακό σούργελο...» με το γνώριμο ύφος του αντρικού ψευτοτσαμπουκά, ο "μάτσο" βουλευτής Γρ. Ψαριανός επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σκουντώντας απειλητικά την υπουργό και κουνώντας διαρκώς το δάχτυλο αναγκάζοντάς την, σε αποχώρηση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής κατήγγειλε την βίαιη συμπεριφορά του βουλευτή εναντίον της υπουργού.

Σε πλήρη αντίθεση, όμως, και με έκπληξη παρακολουθήσαμε τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega να επιχειρούν ευθέως την αιτιολόγησή της και τον απαράδεκτο συμψηφισμό της βίας (λεκτικής και σωματικής) και του σεξισμού που επέδειξε ο βουλευτής του Ποταμιού, με την πολιτική αντιπαράθεση, σκληρή μεν, αλλά πολιτική αντιπαράθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Τα υπόλοιπα κανάλια στις αναφορές που έκαναν στο γεγονός προσπάθησαν να δικαιολογήσουν, την ακραία αυτή συμπεριφορά του βουλευτή, με το γνωστό επιχείρημα της πρόκλησης. Να φανταστούμε ότι θα πρέπει να συνηθίζουμε στα live περιστατικά βίας εναντίον γυναικών, κατά παράδοση του πρώτου διδάξαντα ΧΑυγίτη βουλευτή, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου στο παρελθόν, ακραία συμπεριφορά βίας που έμεινε επιδεικτικά ατιμώρητη!

"Έξη", πάντως, κοντεύουν να γίνουν για τον Γρ. Ψαριανό, αντίστοιχες συμπεριφορές, καθώς κατά το παρελθόν, σε άλλη μία επίδειξη σεβασμού στη δημοκρατία και στη γυναικεία φύση, ο φωτογραφικό φακός τον τσάκωσε να «μυρίζει» το παλτό της Ραχήλ Μακρή, μέσα στη Βουλή. Σκηνή που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς, αφού καταδικάστηκε και από ΜΜΕ του εξωτερικού.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο