Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Γ.Γ. Βιομηχανίας: Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών Start-up
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Γ. Βιομηχανίας: Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών Start-up

Στη χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών υφιστάμενων και υπό σύσταση Start-up επιχειρήσεων προχωρά η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας με πρωτοβουλία της υφυπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Θεοδώρας Τζάκρη.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα που περιλαμβάνουν οικονομικά και φορολογικά κίνητρα, θεσμικές παρεμβάσεις, υποστηρικτικές δράσεις και υπηρεσίες με στόχο τη διευκόλυνση και ενίσχυση του ελληνικού Start-up οικοσυστήματος ώστε να αυξηθούν τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που θα προκύψουν για τις επιχειρήσεις, την απασχόληση και την οικονομία.

Η έρευνα χαρτογράφησης επιχειρηματικών αναγκών απευθύνεται σε υφιστάμενες Start-up επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή είναι ελληνικών συμφερόντων και σε ομάδες ανθρώπων που σκοπεύουν στο άμεσο μέλλον να ιδρύσουν τέτοιες επιχειρήσεις.

Η έρευνα θα διαρκέσει από τις 25 Οκτωβρίου 2016 έως τις 25 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν στην έρευνα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL