Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Δεν έχουμε καμία αξίωση για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν έχουμε καμία αξίωση για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολή - απάντηση σε πρότερη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα έστειλε ο πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Όλεγκ Μπελοζέροφ. Σε αυτή διαβεβαιώνει ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι δεν έχουν οποιαδήποτε αξίωση σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΤΥ και τον ΟΛΘ. Μάλιστα, προσθέτει πως οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αποτελεσματική αλληλεπίδραση και στις καλές σχέσεις εργασίας που καθιερώθηκαν με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι το σχόλιό του για την έλλειψη πληροφόρησης, σε σχέση με την προετοιμασία της πλήρους αξιολόγησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν αφορά το πεδίο ευθύνης του ΤΑΙΠΕΔ.

Τέλος, στην επιστολή του ο κ. Μπελοζέροφ, η οποία δημοσιοποιήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δηλώνει βέβαιος ότι οι δραστηριότητες του Ταμείου, για την εφαρμογή του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, θα διευκολύνουν την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα μεταφορών στην Ελλάδα και θα συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL