Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Κ.Νοτοπούλου: Μνημειώδης η ανικανότητα της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Νοτοπούλου: Μνημειώδης η ανικανότητα της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού

«Μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της πολυπόθητης λειτουργίας των μη κύριων καταλυμάτων, τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγνοούνται», επισημαίνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου προσθέτοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός «με υπερηφάνεια δήλωσε ότι "μας τα ζητούν" και άλλες χώρες, δεν έχουν προβλέψει τις στοιχειώδες διαδικασίες για ένα σημαντικό αριθμό τουριστικών καταλυμάτων». 

Παράλληλα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι «γι’ ακόμη μια φορά, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των μη κύριων καταλυμάτων δεν γνωρίζουν ακόμα επίσημα από που και πως θα λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Χωρίς ενιαίο εκπαιδευτικό υλικό στοχευμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων».

«Η δε πλατφόρμα για την χορήγηση του σήματος πιστοποίησης αγνοείται στο διαδίκτυο και το υπουργείο γι’ άλλη μια φορά κωφεύει και αγνοεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους. Ως πότε;», σχολιάζει η Κ.Νοτοπούλου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL