Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Μητσοτάκης μέσω Facebook: Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω

Σε "υπερασπιστή" της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρεόυ και στηλοβάτη της κυβέρνησης Σαμαρά μετατράπηκε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στρεφόμενος εμμέσως πλην όμως σαφώς εναντίον της τοποθέτησης του Μάκη Βορίδη.

Εμμέσως πλην όμως σαφώς εναντίον της τοποθέτησης του Μάκη Βορίδη στράφηκε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Σίγουρα δεν είναι σήμερα η ώρα να ανασκαλεύουμε το παρελθόν. Η ιστορία θα απονείμει δικαιοσύνη σε όλους. Άλλωστε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω», ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook o κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας στην ουσία τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο οποίος από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ το Σάββατο, απέδωσε την πλήρη ευθύνη για την κρίση, στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου, ανάβοντας φωτιές μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», τόνισε ο  Μ. Βορίδη προκαλώντας την οργή του ΠΑΣΟΚ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις