Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επέστρεψε ο Παναγιώτης Αγωγίεβιτς Λαφαζάνιν;

Αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του Πανούση με τίτλο «Με κάνεις υπουργό για μια μέρα;». Ευτυχώς η κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι το άρθρο δεν αφορά την κυβερνητική πολιτική, αλλά είναι μια κριτική της χεγκελιανής φιλοσοφίας του δικαίου...

Αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του Πανούση με τίτλο «Με κάνεις υπουργό για μια μέρα;».

Ευτυχώς η κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι το άρθρο δεν αφορά την κυβερνητική πολιτική, αλλά είναι μια κριτική της χεγκελιανής φιλοσοφίας του δικαίου.

Η αλήθεια είναι ότι και το δικό μας μυαλό εκεί πήγε.

Εμ, τι να κάνει ο Πανούσης, ξέσπασε, άνθρωπος είναι κι αυτός. Τα κράταγε μέσα του ως υποψήφιος βουλευτής, τα κράταγε μέσα του ως βουλευτής, τώρα που έγινε υπουργός αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια.

Σου λέει, γιατί να τα κάθομαι να τα λέω στο υπουργικό συμβούλιο και να μένουν στους τέσσερις τοίχους.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά βγήκε και ο Καραγκούνης και κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δρομολογήσει σχέδιο να κάψει τα γραφεία του σε όλη την Ελλάδα για να δημιουργήσει εκτροπή.

Κατήγγειλε επίσης ότι αυτοί που μπούκαραν στη Βουλή φεύγοντας άφησαν και κάτι νομοσχέδια. Είπανε ότι θα περάσουνε σε καμιά βδομάδα να τα πάρουν ψηφισμένα.

Η αλήθεια είναι ότι άργησε λίγο ο Πανούσης, αλλά ήταν απασχολημένος με το ξεκαθάρισμα της αστυνομίας από τους χρυσαυγίτες.

Ειδικά στη Δέλτα με τα παπιά έπεσε μαχαίρι. Οι μισοί το 'χουν γυρίσει σε κούριερ και ντιλίβερι.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση εξαπολύει επίθεση εναντίον των καναλιών με το γελοίο πρόσχημα ότι χρωστάνε 40 εκατομμύρια στο Δημόσιο.

Και επί προηγούμενης κυβέρνησης τα χρωστάγανε, αλλά κανείς δεν διανοήθηκε να τους τα ζητήσει.

Προείχε να υλοποιηθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι για να κρατηθεί η χώρα στην Ευρωζώνη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το κωλόπαιδο ο Παππάς είχε το θράσος να το αναρτήσει και στη Διαύγεια. Άμα θέλετε Διαύγεια, να πάτε στη Βόρεια Κορέα.

Ευτυχώς οι αναλυτές των καναλιών βρήκαν λύση. Υπολόγισαν ότι, αν πληρωνόντουσαν για τους εκπροσώπους των κομμάτων που βγάζουνε στις εκπομπές, θα τους χρωστάγαμε ακριβώς κάπου τόσα.

Εν τω μεταξύ, όταν λέει κάτι τέτοιες εξυπνάδες ο Βαρουφάκης στους θεσμούς, γίνονται έξαλλοι με την κυβερνητική ανευθυνότητα.

Καλό κόλπο. Να εξοφλήσουμε σε τηλεοπτικό χρόνο και μέρος των υποχρεώσεων της χώρας.

Να έρχονται οι δανειστές, να τους βγάζουμε τρεις φορές τη βδομάδα στο δελτίο του Mega και στο τέλος Ιουνίου να τα συμψηφίσουμε.

Πάντως έχουν και τα δίκια τους οι καναλάρχες. Υπάρχει κίνδυνος να αφελληνιστούν τα κανάλια και να αρχίσουν να επιχειρηματολογούν υπέρ των δανειστών.

Ζορίστηκε λίγο το Ποτάμι στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις γερμανικές επανορθώσεις, αλλά βρήκε αφορμή και αποχώρησε στην πρώτη συνεδρίαση.

Έτσι είναι, μπροστά στις αρχές τους δεν υπολογίζουν κανένα πολιτικό κόστος.

Επιτυχημένη η επίσκεψη Λαφαζάνη στη Μόσχα.

Οι Ρώσοι αξιωματούχοι ντύθηκαν γριές με πορτρέτα του Στάλιν για να είναι πιο άνετη η ατμόσφαιρα.

Συμφώνησαν να φέρουν από 'δώ έναν αγωγό φυσικού αερίου, που θα τον ονομάσουμε Στρατάρχης Τομπλούχιν.

Και θα τον περάσουμε και μέσα από την Κωνσταντινούπολη, να χαρεί και ο Καμμένος.

Μάλλον ήρεμα το πήρανε οι Ευρωπαίοι. Αν το 'χαμε κάνει πριν από 40 χρόνια, θα είχανε καταλάβει την Τσεχοσλοβακία.

Το πρόβλημα είναι ότι τώρα πρέπει να ανοίξουμε διακλαδώσεις στον Κοπελούζο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις