Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έληξε η κατάληψη στο "Κόκκινο"

Τέλος, μετά από έξι ημέρες, στην κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο 105,5”, στην Αθήνα, στην οδό Σαρρή, στην οποία είχαν προχωρήσει αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυοι στα αιτήματα των έγκλειστων συντρόφων τους, απεργών πείνας.

Τέλος, μετά από έξι ημέρες, στην κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο 105,5", στην Αθήνα, στην οδό Σαρρή, στην οποία είχαν προχωρήσει αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυοι στα αιτήματα των έγκλειστων συντρόφων τους, απεργών πείνας.

"Μετά απο 6 μέρες κατάληψης του κυβερνητικού ραδιοφωνικού σταθμού 'Στο κόκκινο 105.5' από αναρχικούς/ές αντιεξουσιαστές/στριές, σε ένδειξη αλληλεγγύης για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων/αιχμαλώτων του κράτους στις φυλακές, αποφασίσαμε να λήξουμε την κατάληψη" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι καταληψίες. "Θεωρούμε ότι ο στόχος της πραγματοποιήθηκε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής... Νίκη στον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων - απεργών πείνας. Αγώνας μέχρι τέλους!" υπογραμμίζουν.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια