Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τι εννοεί ο Μ. Βορίδης όταν λέει "όχι ακόμα Άδωνι, σιγά, σιγά"; (Video)

Ήδη από τη Πέμπτη 19 Μαρτίου στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζαν την «αποκάλυψη» του "Βήματος" πριν καν δημοσιευθεί. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης «απολογούμενος» στη Βουλή για την υπόθεση της Henerga...

Κατερίνα Μπρέγιαννη

Ήδη από τη Πέμπτη 19 Μαρτίου στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζαν την «αποκάλυψη» του "Βήματος" πριν καν δημοσιευθεί. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης «απολογούμενος» στη Βουλή για την υπόθεση της Henerga, μετά από επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη και Νίκου Φίλη, ουσιαστικά προανήγγειλε το λασπολογικό δημοσίευμα του "Βήματος", εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.

Συγκεκριμένα, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης, τον ρώτησε αν το γραφείο του ανέλαβε την υπόθεση της Henerga, ο Μ. Βορίδης απάντησε κουνώντας το δάχτυλο: «Προσέξτε»! Και αμέσως μετά, απευθυνόμενος προς τον συνάδελφό του Άδ. Γεωργιάδη: «Όχι ακόμα Άδωνη, (και του κράτησε το χέρι) μωρέ παιδί μου… Κάθε πράγμα στον καιρό του. Σιγά σιγά». Ενώ ο «βιαστικός» Άδωνης Γεωργιάδης έλεγε: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες».

Επίσης, απορίας άξιον είναι ότι ο δημοσιογράφος που έκανε την τρομερή «αποκάλυψη», σήμερα το πρωί στο Mega ανέφερε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να ζητήσει τα στοιχεία από το ΔΣΑ. Αλλά μπορούν οι βουλευτές, κάτι που -αμ' έπος, αμ' έργον- θα πράξουν αύριο Δευτέρα,  όπως άλλωστε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί.

Ποια καλύτερη επιβεβαίωση άραγε για τον υπουργό, που μίλησε ευθέως για «συμβόλαιο» και «κατασκευασμένη υπόθεση»;

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο