Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ειδικές δυνάμεις κατά της φοροδιαφυγής

Πόλεμο στη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή (ΦΠΑ) κηρύσσει η κυβέρνηση με το ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που απέστειλε στο Eurogroup ο Γ. Βαρουφάκης και εμφανίζεται έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το αμέσως προσεχές διάστημα. Για τον σκοπό αυτό προχωρεί στη σύσταση ειδικού σώματος...

Πόλεμο στη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή (ΦΠΑ) κηρύσσει η κυβέρνηση με το ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που απέστειλε στο Eurogroup ο Γ. Βαρουφάκης και εμφανίζεται έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το αμέσως προσεχές διάστημα. Για τον σκοπό αυτό προχωρεί στη σύσταση ειδικού σώματος "καταπολέμησης αποφυγής ΦΠΑ" από ωρομίσθιους φοιτητές, οικιακές βοηθούς, ακόμη και τουρίστες, που θα αποκαλύπτουν τη φοροδιαφυγή, εφοδιασμένους με βιντεοκάμερες και μηχανήματα καταγραφής ήχου.

Στις μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνονται επίσης οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, καθώς και η πρόθεση της κυβέρνησης να απαγορεύσει διά νόμου στις δημόσιες υπηρεσίες την αίτηση εγγράφων από τους πολίτες τα οποία μπορεί να κατέχουν άλλες υπηρεσίες. Παράλληλα, ζητείται από τους εταίρους να αρχίσει από τώρα η συζήτηση για το νέο Συμβόλαιο Ανάπτυξης, που θα ισχύσει από τον Ιούλιο, μετά τη λήξη της τετράμηνης "γέφυρας".

* Χτύπημα κατά της γραφειοκρατίας για απαλλαγή των πολιτών από την ταλαιπωρία

* Αίτημα της κυβέρνησης να αρχίσει και η συζήτηση για το νέο Συμβόλαιο Ανάκαμψης και Ανάπτυξης

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο