Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συμπαράσταση στον προφυλακισθέντα πρώην χρήστη από τους αποφοίτους του ΚΕΘΕΑ "Οξυγόνο"

Οι απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, με αφορμή την πρόσφατη καταδίκη του απόφοιτου και φίλου τους Γιώργου Χριστόπουλου για αδίκημα του παρελθόντος και σχετιζόμενο με τη χρήση και την εξάρτησή του από αυτήν, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής σε σχετική ανακοίνωσή τους...

Οι απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, με αφορμή την πρόσφατη καταδίκη του απόφοιτου και φίλου τους Γιώργου Χριστόπουλου για αδίκημα του παρελθόντος και σχετιζόμενο με τη χρήση και την εξάρτησή του από αυτήν, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής σε σχετική ανακοίνωσή τους:

"Ως απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ αλλά και ως φίλοι του Γιώργου δεν επιζητούμε κάποια ειδική μεταχείριση στο πρόσωπό του, εύνοια ή χάρη, αλλά την αδιαπραγμάτευτη εφαρμογή της νομοθεσίας, όπως αυτή ισχύει σήμερα για περιπτώσεις σαν τη δική του. Αυτό που ζητάμε είναι να λάβετε υπόψη σας τις ευεργετικές για εμάς νομοθετικές ρυθμίσεις της πολιτείας. Ζητάμε τη βοήθεια των θεσμών για το δικαίωμα στη ζωή. Ζητάμε να μας αναγνωριστεί με βάση τους νόμους του κράτους η προσπάθειά μας για ομαλή και καθαρή επανένταξή μας στο κοινωνικό σύνολο".

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, αφού έκανε το περασμένο Σάββατο λόγο στην "Αυγή" για "διστακτικότητα των δικαστών" στην εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, προανήγγειλε επίσης μέσω της εφημερίδας μας:

"Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ειδικών ομάδων εξέτασης μέσα στις φυλακές της χώρας μας, ομάδες οι οποίες θα διαπιστώνουν την τυχόν εξάρτηση των κρατουμένων στις φυλακές και αυτό θα το κάνουμε, μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη νομοθετική παρέμβαση εκ μέρους μας".

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις