Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημούλης: Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ.

«Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στην νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα» σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter , ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης,

«Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στην νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα» σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter , ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Γλέζος σε άρθρο του  που αναρτήθηκε στο μπλογκ «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «η  εξέλιξη της διαπραγμάτευσης δεν συμβαδίζει με την εντολή της 25ης Ιανουαρίου» και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί και προσθέτει ότι  δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες υποχωρήσεις.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις