Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Ιγγλέσιας: Αν πείτε σήμερα "όχι" στην Ελλάδα, αύριο θα τα λέτε με τη Λεπέν

Ο δογματισμός των Ευρωπαίων ηγετών, που έχει οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης στην καταστροφή, θα τους εξαναγκάσει σύντομα να διαπραγματευτούν με τη Λεπέν, οι θέσεις της οποίας για το ευρωπαϊκό όραμα είναι γνωστές, προειδοποιεί ο ηγέτης του ισπανικού Podemos...

Ο δογματισμός των Ευρωπαίων ηγετών, που έχει οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης στην καταστροφή, θα τους εξαναγκάσει σύντομα να διαπραγματευτούν με τη Λεπέν, οι θέσεις της οποίας για το ευρωπαϊκό όραμα είναι γνωστές, προειδοποιεί ο ηγέτης του ισπανικού Podemos Πάμπλο Ιγγλέσιας σε χθεσινή συνέντευξή του σε αμερικανικό κανάλι.

"Εάν δεν καταλήξουν σήμερα σε συμφωνία με την Ελλάδα, (...) ίσως σε λίγους μήνες να διαπραγματεύονται με τη Μαρίν Λεπέν" τόνισε ο Ιγγλέσιας στο CNBC. Ο Ισπανός πολιτικός προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι «εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, εάν συνεχίσουν να εφαρμόζουν έναν δογματισμό που έχει φέρει εμάς τους Ευρωπαίους στην καταστροφή, ίσως σε λίγους μήνες θα βρεθούν να διαπραγματεύονται με την επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν". "Και δεν θέλω αυτό να συμβεί» τονίζει χαρακτηριστικά ο Ιγγλέσιας.

Σε σχετικό σχόλιο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του αμερικανικού καναλιού, αναφέρεται πως ο 36χρονος Ιγγλέσιας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας. Αυτό, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ένα γεγονός που φαίνεται να ανησυχεί τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών καθώς συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με την Ελλάδα.

«Σύμφωνα με πολλές πηγές που μίλησαν στο CNBC, υπουργοί Οικονομικών και πρωθυπουργοί στην Ευρώπη εκφράζουν ανησυχία ότι, εάν φανούν επιεικείς με την Ελλάδα, αυτό θα ενθαρρύνει άλλα κινήματα που εναντιώνονται στη λιτότητα. Το κόμμα του Ιγκλέσιας, οι Ποδέμος, βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας» προσθέτει το CNBC.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις