Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Να παραμείνει η Δ.Ε. Προτύπων και Πειραματικών

ΑΠΕ

Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων θα έχει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τ. Κουράκης. Η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής...

Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων θα έχει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τ. Κουράκης. Η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να παραμείνουν στις θέσεις τους και να ενημερώσουν τα σχολεία της εποπτείας τους για τις αποφάσεις του υπουργείου.

Η εισαγωγή μαθητών στα πρότυπα πειραματικά θα γίνει από φέτος με κλήρωση και όχι με εξετάσεις. Για το θέμα θα υπάρξει και σχετική ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία που θα προωθήσει άμεσα στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας. Οι προθεσμίες και οι ημερομηνίες για τις διαδικασίες εισαγωγής θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο