Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βιέννη: Τετ α τετ Τσίπρα με τον καγκελάριο Φάιμαν, συγκέντρωση υπέρ της διαγραφής του ελληνικού χρέους

ΑΜΠΕ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι συνομιλίες του Αλ. Τσίπρα με τον καγκελάριο της Αυστρίας Β. Φάιμαν, στη Βιέννη. Τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν, με έντονες επευφημίες, πολλές δεκάδες Ελλήνων και Αυστριακών, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πλακάτ υπέρ της διαγραφής του χρέους της Ελλάδας.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα με τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, στο Μέγαρο της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας στη Βιέννη. Τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες, πολλές δεκάδες Ελλήνων και Αυστριακών, φωνάζοντας ενθουσιώδη συνθήματα και κρατώντας πλακάτ στα οποία –μεταξύ άλλων- ζητείται η διαγραφήτου χρέους της Ελλάδας.

Ο καγκελάριος Φάιμαν καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων του διεθνούς Τύπου και δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων, τα οποία βρίσκονται στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, υπογραμμίζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις συνομιλίες αυτές.

Σημειώνεται ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών – η Βιέννη έχει βυθιστεί από το πρωί στο χιόνι, ενώ χιονοθύελλα επικρατούσε στο αεροδρόμιο – είχε υπάρξει καθυστέρηση στη προσγείωση του αεροσκάφους του πρωθυπουργού.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις