Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο εργοστάσιο της αρτοβιομηχανίας “Κατσέλης” αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

(Photo Eurokinissi)

Στο πλευρό των εργαζομένων της αρτοβιομηχανίας “Κατσέλης” θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στις 2 μμ

Στο πλευρό των εργαζομένων της "Κατσέλης" θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στις 2 μμ, ενώ σήμερα κλιμάκιο των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Δημ. Στρατούλη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της αρτοβιομηχανίας.
Αύριο ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου "Κατσέλης" στις 2 μμ,όπου θα έχει συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων (Θέση Λουτρό, Αχαρναί).
Σήμερα, στις εγκαταστάσεις της αρτοβιομηχανίας βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Στρατούλη, Δ. Χαραλαμπίδου, Γ. Σταθά, και Κ. Μπάρκα και κάλεσαν τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση να ανταποκριθεί το ταχύτερο δυνατόν στο αίτημα του σωματείου για τριμερή συνάντηση με την παρουσία του, ώστε να αναζητηθούν λύσεις για την προστασία των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων της εταιρείας.
Το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατήγγειλε την ιδιοκτησία της επιχείρησης και τις δανείστριές της τράπεζες, μεταξύ των οποίων είναι και οι 4 ανακεφαλαιοποιούμενες «συστημικές», για το κλείσιμο μιας, για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα κερδοφόρας και δυναμικής επιχείρησης καθώς και την κυβέρνηση, που ενώ μιλάει συνεχώς για ιδιωτικές επενδύσεις και για δήθεν ενδιαφέρον της για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, επιδεικνύει πλήρη αδιαφορία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη που για άλλη μία φορά αποδομεί το παραμύθι του success story της.
Το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους 540 υπό απόλυση εργαζόμενους της επιχείρησης «Κατσέλης», που αγωνίζονται να μείνει ανοικτή η επιχείρηση, να μην απολυθεί κανείς εργάτης και εργάτρια και να μην τους αφαιρεθούν εργασιακά δικαιώματα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις