Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βέλγος ΥΠΟΙΚ: Ναι σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έκανε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου από τις Βρυξέλλες, προσθέτοντας πως βλέπει τη πιθανότητα να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του Ελληνικού χρέους και προγράμματος με τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης, έπειτα από την θριαμβευτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έκανε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου από τις Βρυξέλλες, προσθέτοντας πως βλέπει τη πιθανότητα να συζητηθούν οι «λεπτομέρειες» του Ελληνικού χρέους και προγράμματος με τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης, έπειτα από την θριαμβευτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιόχαν Βαν Όβερτβελντ, υπουργός της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του Βελγίου, είπε μια ημέρα πριν τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, πως «μπορούμε να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες, μπορούμε να μιλήσουμε για αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά ο ακρογωνιαίος λίθος είναι πως η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες της Νομισματικής Ένωσης – και αυτό πρέπει να μείνει ως έχει.» Αυτά δήλωσε ο Βέλγος υπουργός από το ολλανδόφωνο δίκτυο VRT σήμερα.


 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις