Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Μάκης πήρε το τσεκούρι του: "Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε..."

Στην προσφιλή του εμφυλιοπολεμική ρητορική καταφεύγει, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ο Μάκης Βορίδης. “Δε θα παραδώσουμε τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε...” είπε χθες σε πολιτικούς φίλους του στον Ασπρόπυργο.

Στην προσφιλή του εμφυλιοπολεμική ρητορική καταφεύγει, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ο Μάκης Βορίδης. "Δε θα παραδώσουμε τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε..." είπε χθες σε πολιτικούς φίλους του στον Ασπρόπυργο.

Ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., έκανε λόγο για τεράστια ιδεολογική σύγκρουση στις εκλογές, μεταξύ "Πατρίδας, Θρησκείας και Οικογένειας" από τη μία και του "ισοπεδωτισμού που εκπροσωπεί η Αριστερά" από την άλλη.

"Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών, δεν θέλω να ξεγελιέστε, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή".

Ασχολίαστο...

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων στην Παιδεία

Η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους ιδιωτικών κολεγίων να συμμετέχουν στη διαδικασία του ΑΣΕΠ για τον διορισμό δασκάλων και καθηγητών ισότιμα με τους πτυχιούχους των δημόσιων πανεπιστημίων κατατέθηκε σχεδόν εν κρυπτώ

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις