Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ελπίδα κοινωνικής αλλαγής

Λαϊκή απαίτηση να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας, καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για την "Αυγή". Οι πολίτες εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον θεωρούν ελπίδα για το αύριο και για αλλαγή πολιτικής, προκειμένου να ξεφύγει η χώρα από τις μνημονιακές πολιτικές...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ Public Issue ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ"

Στο 35,5% ο ΣΥΡΙΖΑ με 144 έδρες - στο 30,5% η Ν.Δ. με 81 έδρες

Αλ. Τσίπρας: Ισχυρή πλειοψηφία για ισχυρή διαπραγμάτευση

Λαϊκή απαίτηση να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας, καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για την "Αυγή". Οι πολίτες εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον θεωρούν ελπίδα για το αύριο και για αλλαγή πολιτικής, προκειμένου να ξεφύγει η χώρα από τις μνημονιακές πολιτικές. Η εκτίμηση εκλογικής επιρροής δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. κατά 5 εκατοστιαίες μονάδες (35,5% έναντι 30,5%), ενώ η εκτίμηση για τις έδρες φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στις 144 έναντι 81 της Δεξιάς. Αν και η ψαλίδα έχει μειωθεί από τις 8 στις 5 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα των πολιτών για αλλαγή, που η παράσταση νίκης έχει διευρυνθεί και δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται συντριπτικά της Ν.Δ. (70% έναντι μόλις 16%).

Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Ποτάμι και ΚΚΕ με 7%, ενώ ανεβασμένη είναι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνο τόνισε ότι όσο ισχυρότερη είναι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο ισχυρή θα είναι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές και η εντολή του λαού για την εφαρμογή του προγράμματός του.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις