Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρύθμιση χρεών, αντιμετώπιση της διαφθοράς, κίνητρα σε εργαζόμενους, τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Εύη Φυλακτού

Απολύτως επιτυχμένη κρίθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μέσω twitter στο avgi.gr. Το #asktsipras έφτασε πρώτο στην Ελλάδα και τρίτο παγκοσμίως στα worldwide Trends, ενώ τέθηκαν χιλιάδες ερωτήσεις στις οποίες απάντησε μετά από επιλογή της ομάδας που επιμελήθηκε τη συνέντευξη. (VIDEO) 

Ο Αλέξης Τσίπρας στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΥΓΗ απάντησε συνοπτικά σε ένα πλήθος ερωτήσεων που του τέθηκαν, από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ το hashtag #asktsipras έφτασε να είναι το τρίτο παγκοσμίως στα worldwide Trends με περίπου 32.000 tweets.

Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ήταν: Αναφορικά με τη Δημόσια Διοίκηση, ενίσχυση της Διαύγειας, αποσυμφόρηση από τις στρατιές των συμβούλων. Έλεγχος της διαφθοράς μέσω μηχανισμών υπό την ευθύνη του Πρωθυπουργού. Δεσμεύτηκε ότι θα μπει τέλος στο πάρτυ των εργολάβων. Διαβεβαίωσε επίσης για την πολιτική βούληση και τον έλεγχο όλων των λιστών. Θα δοθούν κίνητρα στους εργαζόμενους, για τη διαχείριση των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία περιλαμβάνουν τη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο, τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Το όριο δόσεων το 30% του εισοδήματος και αντιμετώπιση της υπερφορολόγησης με παράλληλη φορολόγηση του πλούτου, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι κοινωνικές δομές του κράτους.

Κατ. Μπρ.

 

 


Η ομάδα των επιμελητών της συνέντευξης: οι @YBoyio, @fotisk, @stratosathens, @sotomi, @galaxyarchis, @Jaquoutopie και @doleross, θα συλλέγουν και θα ομαδοποιούν τις ερωτήσεις που θα τίθενται μέσω του #asktsipras τις οποίες θα περνούν στον Αλέξη Τσίπρα μέσω του Ματθαίου Τσιμιτάκη, από την Αυγή (@tsimitakis).

Οι ερωτήσεις που επιλέχθηκαν, γίνονταν retweet από το @AvgiOnline στο twitter, το οποίο αναπαρήγαγε και τις απαντήσεις που δημοσιεύτηκαν μέσω του @atsipras

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις