Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Θεσπρωτία και Κιλκίς

Εκ παραδρομής, στο κυριακάτικο φύλλο της "Αυγής", το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας "συγχωνεύτηκε" με αυτό των Ιωαννίνων. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία είναι οι παρακάτω...

Εκ παραδρομής, στο κυριακάτικο φύλλο της "Αυγής", το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας "συγχωνεύτηκε" με αυτό των Ιωαννίνων. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία είναι οι παρακάτω: Κατσής Μάριος, Οικονόμου Γιώργος, Παπαρούνας Παύλος, Τσακίρη Αστυρόπη.

Επίσης, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον νομό Κιλκίς περιλαμβάνει τους παρακάτω υποψηφίους: Αγαθοπούλου Ειρήνη, Αγτζίδης Βλάσης, Παραστατίδης Θεόδωρος, Πεχλιβανίδης Γεώργιος, Ψαρρά Σοφία.

* Χρυσούλα Νικολάου είναι το σωστό όνομα της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας και όχι "Σούλα", όπως γράφτηκε εκ παραδρομής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις