Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψηφοδέλτια νίκης

Τη δυναμική του κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος που αντιστάθηκε στη μνημονιακή επέλαση και παρέσυρε τις κατεστημένες δυνάμεις του άλλοτε κραταιού δικομματισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, αποτυπώνουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...

Τη δυναμική του κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος που αντιστάθηκε στη μνημονιακή επέλαση και παρέσυρε τις κατεστημένες δυνάμεις του άλλοτε κραταιού δικομματισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, αποτυπώνουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων Πράσινων και άλλων συνεργαζόμενων δυνάμεων, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Παράλληλα, καθρεφτίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις πολιτικές προτεραιότητες της κυβέρνησης της χώρας μετά τις εκλογές με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας και στην Άρτα. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως και των άλλων κομμάτων, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

"Καλώ τους Έλληνες ψηφοφόρους να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας όλους εκείνους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό του λαού και της χώρας μας, για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής και να ανοίξουν τον δρόμο στη λαϊκή κυριαρχία" δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, που παραμένει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

* Συνδυασμοί ευρείας πολιτικής και κοινωνικής απήχησης με ριζοσπαστικά και αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις