Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ειδ. γραμματέας του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα του ΣΔΟΕ!

Στα χέρια του ειδ. γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλου περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Με απόφαση του υφ. Οικονομικών, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, ο έμπιστος του πρωθυπουργού πρώην έφορος Μεσσήνης μπορεί στο εξής να καταστρέψει όποια έγγραφα και αποφάσεις θέλει...

Στα χέρια του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, ο έμπιστος του πρωθυπουργού πρώην έφορος Μεσσήνης έχει στο εξής τη δυνατότητα να καταστρέψει όποια έγγραφα και αποφάσεις θεωρεί ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην απερχόμενη κυβέρνηση και στον ίδιο...

Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο 1 παρ. Ιδ πως μεταβιβάζεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Τέτοιες απελπισμένες κινήσεις από πλευράς της κυβέρνησης είχε στο νου του ο Αλ. Τσίπρας όταν τη Δευτέρα έλεγε: «Μην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων».

Ολόκληρη η υπουργική απόφαση:

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο