Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρόμικα παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή

Σχέδια ανωμαλίας και εκτροπής της πολιτικής ζωής από τον ομαλό δημοκρατικό δρόμο για να αποφευχθούν οι εκλογές και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εξυφαίνουν το Μαξίμου και εξωθεσμικοί κύκλοι προ της τρίτης ψηφοφορίας για εκλογή ΠτΔ τη Δευτέρα...

* Ρυθμιστή της προεδρικής εκλογής και της πολιτικής ζωής της χώρας καθιστά το Μαξίμου αιφνιδίως τη ναζιστική οργάνωση προ του ορατού ναυαγίου και στην τρίτη ψηφοφορία

* ΣΥΡΙΖΑ: Θα πρόκειται για επονείδιστη ευρωπαϊκή πρωτιά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Σχέδια ανωμαλίας και εκτροπής της πολιτικής ζωής από τον ομαλό δημοκρατικό δρόμο για να αποφευχθούν οι εκλογές και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εξυφαίνουν το Μαξίμου και εξωθεσμικοί κύκλοι προ της τρίτης ψηφοφορίας για εκλογή ΠτΔ τη Δευτέρα. Μετά την αποτυχία άρδευσης από τις "δεξαμενές" της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. κατά την πρώτη και δεύτερη ψηφοφορία, ανακαλύφθηκε αιφνιδίως ο "κίνδυνος" της Χρυσής Αυγής και το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη καταστρώνουν σχέδια αποτροπής του. Την ίδια ώρα όμως, εκφράζονται ουδέτερα και μάλλον θετικά για τους δύο πρώην χρυσαυγίτες που δήλωσαν "Σταύρος Δήμας" στη δεύτερη ψηφοφορία, αλλά και όσους τυχόν διαφοροποιηθούν από την ηγεσία της Χ.Α. κατά την τρίτη.

Πέραν των σεναρίων για τη Χρυσή Αυγή, στο προσκήνιο επανήλθαν και τα σενάρια για κυβέρνηση "ειδικού σκοπού", που αποτελεί σταθερή προσπάθεια διεμβολισμού της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις