Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημούλης: Τέρμα οι τζάμπα άδειες των καναλιών, κομματική γραμμή έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ (Video)

Ο αντιπρόεδρος τη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο αντιπρόεδρος τη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών. Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έτσι ότι οι μέρες της παντοκρατορίας τους και της χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μετρημένες.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να βρει χρήματα θα είναι ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που εδώ και 25 χρόνια δίνονται τζάμπα!

Να σημειωθεί ότι το καθεστώς της μιντιοκρατίας στην Ελλάδα λειτουργεί σε πλήρη ανομία κάτι που αποτύπωνε και σχετική έκθεση το 2013 που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο Σούρλα.

Χαρακτηριστική ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας του Mega που προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα ωραιοποιημένη αλλά δεν απέφυγε το σφάλμα να υποστηρίξει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι σας αφήνουμε να μιλάτε και να διατυπώνετε την άποψή σας κ. Παπαδημούλη. Έχετε και παράπονο;

Αποστομωτικός ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ότι «κομματική γραμμή δικαιούνται να έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ»!!!

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις