Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δημοκρατική λύση τώρα κόντρα σε διαφθορά - διαπλοκή

Η ηθική και πολιτική χρεοκοπία της κυβέρνησης, μετά και τις καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του, επιταχύνει την κατάρρευση του Σαμαρά, ο οποίος δεν μπορεί να βρει "πρόθυμους" βουλευτές...

- Η ηθική και πολιτική χρεοκοπία της κυβέρνησης, μετά και τις καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του, επιταχύνει την κατάρρευση του Σαμαρά, ο οποίος δεν μπορεί να βρει "πρόθυμους" βουλευτές για την προεδρική εκλογή και τη διάσωση των Μνημονίων. Τώρα είναι η ώρα της δημοκρατικής λύσης με προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, κόντρα στα σχέδια της διαφθοράς και της διαπλοκής. Μπροστά στον κίνδυνο να τεθούν στο περιθώριο, εξωθεσμικοί οικονομικοί παράγοντες και μεγάλα συμφέροντα οργιάζουν στο παρασκήνιο μεθοδεύοντας τις πιέσεις για τη διάσπαση κομμάτων, ως πρώτο βήμα για την ελεγχόμενη ανασυγκρότηση του μνημονιακού κατεστημένου.

- Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει στα σενάρια ποδηγέτησης της πολιτικής και η ισχυρή κοινοβουλευτική του πλειοψηφία αποτελούν αντίβαρο στα σχέδια του παρασκηνίου της ανωμαλίας. Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι απαιτείται η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, για να μπορέσει να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια που θα επιχειρήσει να βάλει το μνημονιακό κατεστημένο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις