Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέες υποκλαπείσες συνομιλίες μεταξύ Σαμαρά και ανώτατου δικαστικού, δημοσιοποίησε ο Κασιδιάρης

Νέες υποκλαπείσες συνομιλίες μεταξύ των πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, κι ανώτατου δικαστικού δημοσιοποίησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης στην Βουλή όσον αφορά την πρόταση για άρση της ασυλίας του σχετικά με την παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του με τον Π. Μπαλτάκο...

Νέες υποκλαπείσες συνομιλίες μεταξύ των πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, κι ανώτατου δικαστικού δημοσιοποίησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης κατά την παρέμβασή του στην Βουλή όσον αφορά την πρόταση για άρση της ασυλίας του σχετικά με την παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Π. Μπαλτάκο.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη συνομιλία αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για παρέμβαση της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη προκειμένου να μεθοδευτεί η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς ακούγεται να δίνει εντολές σε ανώτατο δικαστικό ώστε να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να διωχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος και Στ. Μπούκουρας. Πρόσθεσε δε ότι οι δύο άνδρες μιλάνε συνωμοτικά κι ο πρωθυπουργός αναφέρεται στον εισαγγελέα Ισ. Ντογιάκο παροτρύνοντας τον συνομιλητή του: «Πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια, τους τρεις να τους γαμήσει».

«Είναι αλήτης, ένας χυδαίος που παριστάνει τον πρωθυπουργό». Έτσι χαρακτήρισε ο Ηλ. Κασιδιάρης τον Αντ. Σαμαρά, ζητώντας την άμεση παραίτηση και τη δίωξή του.

"Και στο ποδόσφαιρο"...

 

Ισχυρίστηκε επίσης ότι από την δικογραφία για το οργανωμένο κύκλωμα στο ποδόσφαιρο, προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία και για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου. Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη, υπάρχει συνομιλία όπου αναφέρεται ότι «ο Γ. είναι περιβάλλον Αθανασίου, είναι Μυτιληνιός κι έχει σπίτι στην Πέτρα, είναι ζαμάν φου, περιβάλλον του Μπάμπη».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις