Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ - ΟΛΜΕ για το κυβερνητικό πρόγραμμα

Την κριτική συμβολή της ΟΛΜΕ στον προγραμματικό διάλογο που διεξάγει για την Παιδεία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης των δύο πλευρών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο των επαφών των καθηγητών με...

Την κριτική συμβολή της ΟΛΜΕ στον προγραμματικό διάλογο που διεξάγει για την Παιδεία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης των δύο πλευρών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο των επαφών των καθηγητών με εκπροσώπους των κομμάτων. Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην ΟΛΜΕ «τις βασικές προτεραιότητες του κυβερνητικού σχεδίου της για να μην καταρρεύσει η δημόσια εκπαίδευση».

Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ ανέλυσε τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σχολείο και ο εκπαιδευτικός, ως αποτέλεσμα της πολιτικής των Μνημονίων κυβέρνησης - τρόικας (διαθεσιμότητες - απολύσεις, τραγική μείωση δαπανών, μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών, κατάργηση σχολείων και εκπαιδευτικών δομών, αξιολόγηση-πειθαρχικό δίκαιο, επιπτώσεις από τον ν. 4186/13 -τράπεζα θεμάτων - τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση, εργασιακά δικαιώματα, μείωση μισθών και συντάξεων κ.λπ.).

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΜΜΕ και αυτοσεβασμός

Υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερασπίζονται την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας και συχνά προθέτουν και δικούς τους. Το χαρακτηριστικό των μέσων αυτών είναι ο αυτοσεβασμός.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο