Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΑΚΝ Άγιος Κοσμάς: Ορίστηκε υπηρεσιακή διοίκηση

Υπηρεσιακή διοίκηση όρισε στο ΕΑΚΝ "Άγιος Κοσμάς" ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, μετά τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τον έκτακτο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Η νέα Επιτροπή Διοίκησης απαρτίζεται από τους παρακάτω υπηρεσιακούς παράγοντες...

Υπηρεσιακή διοίκηση όρισε στο ΕΑΚΝ "Άγιος Κοσμάς" ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, μετά τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τον έκτακτο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Η νέα Επιτροπή Διοίκησης απαρτίζεται από τους παρακάτω υπηρεσιακούς παράγοντες της ΓΓΑ: Λαρεντζάκη Ζωή (πρόεδρος), Λελούδας Νεκτάριος (αντιπρόεδρος), Ραλλάτος Ανδρέας (γραμματέας), Γκιόκας Ιωάννης (ταμίας), Ζαχαρόπουλος Σωτήρης (έφορος), Εξακουστού Μυρτώ (μέλος), Γιαννακοπούλου (μέλος).

* Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, ανακαλείται η ειδική αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϊ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις