Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λ. Λαζόπουλος: "Τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος ο Στ. Θεοδωράκης" (Video)

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησε για "τρίτο Καρατζαφέρη του συστήματος. Κατήγγειλε τους «χρυσούς μισθούς» που λάμβανε σαν εργαζόμενος στην ΕΡΤ.

O Λάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή εκπομπή "Τσαντίρι" έδωσε την δική του ερμηνεία για τις θέσεις που έχει εκφράσει ο πρώην δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης και ιδρυτής του "Ποταμιού". «Ο τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος, τον οποίο πήρε το σύστημα της διαπλοκής για να μην υπάρξει ποτέ ανατροπή στο υπάρχον σύστημα, δεν ξέρετε ποτέ γιατί τον ετοιμάζουν»... «...ξέρει αυτός γιατί τον ετοιμάζουν. Η πνευματική τύφλωση που έχουν επιβάλει τα κανάλια σε νοήμονες ανθρώπους είναι εντυπωσιακή. Έχει απίστευτη ασυλία στα κανάλια. Δεν τον ρωτούν ποτέ τίποτε»,

Και συνέχισε καταγγέλλοντας τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΡΤ που λάμβανε ως εργαζόμενος εκεί  ο Σταύρος Θεοδωράκης.  Εξήγησε ότι αναφέρεται σε αυτό «γιατί τα χρήματα είναι του Δημοσίου. Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να δίνουν ότι θέλουν. Όποιος όμως παίρνει χρήμα δημόσιο πρέπει να μας εξηγεί ορισμένα πράγματα». Και πρόσθεσε «με ποια προσόντα πήρε εκείνη την περίοδο τα τριπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους; Ποιος του έδωσε χρήματα μελλοντικής επιτυχίας;».

Αναφέρθηκε επίσης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη που εξυμνούσε την δραχμή λέγοντας ότι «η οικονομία το 1974 ήταν κούκλα»!

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο