Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανδρέας Νεφελούδης: Είμαστε δίπλα στους εργάτες της Χαλυβουργικής

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της Χαλυβουργικής "για ζωή, δουλειά, για αξιοπρέπεια και αμοιβή" εξέφρασε χθες με ανακοίνωσή του ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής προχώρησαν και χθες σε κινητοποίηση με δίωρη στάση εργασίας, από τις 10 π.μ. ώς τις 12 μ., απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του Μαΐου.

"Είναι ένας αγώνας ενάντια στην αναλγησία μίας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας, αυτής του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που νομίζει ότι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, οι ψυχές τους είναι κάτι σαν τα πάγια στοιχεία της επιχείρησης που μπορεί άμα παλιώσουν, να τα πετάξεις" τόνισε σε δήλωσή του ο Αν. Νεφελούδης, προσθέτοντας: "Αυτή είναι η Δεξιά. Αυτή είναι η ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη που άρχισε να βγάζει ξανά δόντια. Το υπουργείο, διαχρονικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει στηρίξει τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει πολύ παραπάνω. Θα προσπαθήσει δε να τους απελευθερώσει από την ομηρεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με την ένταξή τους στο πρόγραμμα για τους εγκλωβισμένους που έχει ήδη ανακοινωθεί. Είμαστε μαζί τους πάντα και σε κάθε νέα πρωτοβουλία».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο