Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΑΔΜΗΕ: Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΔΜΗΕ: Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων

Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης του προσωπικού του ΑΔΜΗΕ τέθηκε σε ισχύ από τις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον σχετικό όρο που περιλαμβάνεται στην τριετή Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας η οποία υπεγράφη τον Ιούνιο του 2018.

Όπως επισημαίνει ο ΑΔΜΗΕ, οι καλύψεις παρέχονται από ελληνική ασφαλιστική εταιρεία και περιλαμβάνουν ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ασθενείας/ατυχήματος καθώς και νοσοκομειακή / εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Το πρόγραμμα μπορεί όχι μόνο να επεκταθεί στα εξαρτώμενα μέλη των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, αλλά και να συνεχιστεί μετά τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων, με πολύ ευνοϊκούς όρους και στις δυο περιπτώσεις.

«Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται σε συνέχεια της αλλαγής της Συμφωνίας Μετόχων, η οποία διασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας έως ότου οι εργαζόμενοι θεμελιώσουν πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης.

«Ολα αυτά συνιστούν έμπρακτες εκφράσεις της εμπιστοσύνης των μετόχων του ΑΔΜΗΕ προς το προσωπικό της εταιρείας και της μέριμνας που επιδεικνύεται από τη διοίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας», προσθέτει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL