Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και της "Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και της "Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε."

Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.” Νίκος Μπελαβίλας υπέγραψαν χθες σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.”.

Έχοντας ολοκληρώσει έναν χρόνο υλοποίησης, το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και των εποπτευόμενων φορέων του με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης, έχει ήδη συμβάλει στην προσπάθεια για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Σκοπός του συμφώνου είναι η συνέργεια για τη διαχείριση του δημόσιου χώρου, την ανάδειξη και αναβίωση του κτηριακού αποθέματος του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Το σύμφωνο αυτό στοχεύει στην επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος του υπουργείου Εργασίας, όπως και στην ενίσχυση του μητροπολιτικού - διεθνούς ρόλου της Αθήνας, που αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL