Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία οδηγών φορτηγών για κακοτεχνίες του οδοστρώματος και σήμανση στο λιμάνι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία οδηγών φορτηγών για κακοτεχνίες του οδοστρώματος και σήμανση στο λιμάνι

Την Πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Καλοχωρίου, απέκλεισαν συμβολικά το πρωί, οδηγοί φορτηγών, διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και την έλλειψη οδοσήμανσης.

Η κατάσταση στο σημείο χειροτέρεψε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και των έργων που γίνονται στην αερογέφυρα της Λαχαναγοράς. Ούτως ή άλλως, από παλιά υπήρχε πρόβλημα στο οδόστρωμα και τη σήμανση, κατήγγειλαν εκπρόσωποι των οδηγών, οι οποίοι ζητούν από το 2013 τη συντήρηση του δρόμου. Υποστήριξαν ότι εξαιτίας της κατάστασης, πρόσφατα υπήρξαν ατυχήματα, ευτυχώς όχι θανατηφόρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι παραχώρησαν επιτόπου συνέντευξη Τύπου στα μαζικά μέσα ενημέρωσης, για να αναδείξουν το πρόβλημα και έλυσαν την κινητοποίηση.

«Εάν δεν γίνει ο δρόμος και δεν μπουν πινακίδες, θα επανέλθουμε ακόμη πιο δυναμικά, διότι έρχεται και ο χειμώνας, θα έχει βροχές, δεν είναι δυνατόν να νιώθουμε μη ασφαλείς και οι οδηγοί, αλλά και ιδιώτες που διέρχονται από αυτό το σημείο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εργασιακός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL