Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεσσαλονίκη: Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στον «Αρβανιτίδη»

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» διεκδικώντας τα δεδουλευμένα πέντε μηνών.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» διεκδικώντας τα δεδουλευμένα πέντε μηνών.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα της Καρόλου Ντήλ, ενώ η διοίκηση του ΕΚΘ δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα τους. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο εργοδότης τους εδώ και καιρό ασκεί πιέσει και εκβιάζει εργαζόμενους με στόχο να διασπάσει τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν. Βλέποντας καθημερινά τα ράφια των σούπερ μάρκετ να αδειάζουν και να μην ξαναγεμίζουν με προϊόντα, φοβούνται ότι τα χειρότερα έρχονται και διεκδικούν από τον εργοδότη να καταβάλλει άμεσα τα δεδουλευμένα και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας τους.

Παράλληλα οι συνάδελφοί τους στους νομούς  Πέλλας και Πιερίας αποφάσισαν να προχωρήσουν από αύριο σε επίσχεση εργασίας,  με συμμετοχή που ξεπερνά το 90%.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις