Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.6°C
2 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
2 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.6°C19.0°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
23.8°C26.8°C
6 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 100%
Προς συνέδριο ΓΣΕΕ σε κλοιό αστυνομικών και με «σεκιούριτι» στο εσωτερικό (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προς συνέδριο ΓΣΕΕ σε κλοιό αστυνομικών και με «σεκιούριτι» στο εσωτερικό (Ηχητικό)

Την ανησυχία του ότι μπορεί να επαναληφθεί η αντιπαράθεση... «συνωμοσία» Παναγόπουλου-ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που στην πράξη υπονομεύει το συνδικαλιστικό κίνημα και μειώνει την δύναμη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων Σταύρος Νουχάκης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/765638074&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

«Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νουχάκης, για το αν θα γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ ή θα επαναληφθούν τα έκτροπα της Άνοιξης του 2019 και η προσπάθεια του ΠΑΜΕ να το ματαιώσει.

«Δεν έχει υπάρξει καλή θέληση από καμία από τις αντιμαχόμενες πλευρές ... τόσο από την ανυπόληπτη στα μάτια των εργαζόμενων διοίκηση της ΓΣΕΕ όσο και από το ΠΑΜΕ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργεί προσκόμματα για να μην λειτουργεί ουσιαστικά το συνδικαλιστικό κίνημα. Σε αυτό, συγκλίνουν οι δύο "εικονικοί μονομάχοι" του αυριανού συνεδρίου, το ΠΑΜΕ και η "ομάδα Παναγόπουλου"».

«Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που ο Παναγόπουλος δεν είχε τη στήριξη της κυβέρνησης πίσω του, ώστε να επιβάλει συνέδριο ακόμη και με την παρουσία της αστυνομίας, αυτή τη φορά υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις ότι τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Και ο θεός να βάλει το χέρι του ... οφείλω να σας πληροφορήσω ότι ήδη από χτες το απόγευμα ο χώρος του συνεδρίου περιφρουρείται από μονάδες αποκατάστασης της τάξης, ενώ στο εσωτερικό κυκλοφορούν... "ας τους πω σεκιούριτι"».

Θύμισε εξάλλου τα «σημεία και τέρατα» που συνέβησαν στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου, «όπου η αντιπαράθεση Παναγόπουλου- ΠΑΜΕ ουσιαστικά οδήγησε σε συνωμοσία μεταξύ τους για να φανεί μειωμένη η δύναμη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ ... με αποκλεισμούς μεγάλων Ομοσπονδιών, όπως τα τρόφιμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL