Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Πολιτική δίωξη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη καταγγέλλει η δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πολιτική δίωξη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη καταγγέλλει η δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη

Όπως αναφέρει ότι θεωρεί πως πληρώνει το γεγονός πως ήταν ανεπιθύμητη στο νέο καθεστώς και γι' αυτό απαξιώθηκε σε τέτοιο βαθμό, ενώ απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέει ότι τον θεωρεί ηθικό αυτουργό για ό,τι συμβεί σ' αυτήν και την οικογένειά της.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στα social media:

Η Christina Tsiligkiri ανέλαβε επίσημα καθήκοντα Συντονίστριας Διευθύντριας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 01/10/2019, και ήταν προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού (όπως έσπευσε να μας ενημερώσει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook με φωτογραφία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου).

Μία ημέρα μετά την τοποθέτηση της, κατά την άφιξη μου στο χώρο εργασίας μου ενημερώθηκα από τον κλειδούχο ότι δεν έχω πλέον κλειδιά και να απευθυνθώ στη διεύθυνση, όπως και έκανα. Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής, Παναγιώτης Κουτσογιάννης με ενημέρωσε ότι ο χώρος που θα στεγάζεται πλέον το γραφείο Τύπου είναι το τηλεφωνικό κέντρο!

Με τη σειρά μου ενημέρωσα τον τελευταίο, ότι η μετακίνηση μου θα ολοκληρωθεί εάν και εφόσον δοθεί εντολή στο αρμόδιο τμήμα να ξεχρεωθώ το υλικό που ήταν χρεωμένο στο γραφείο Τύπου.

Βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, προχώρησα στο ίδιο αίτημα υπηρεσιακά (Αρ. Πρωτ. Φ2/14130), στο οποίο συμπλήρωνα ότι κρίνω απαραίτητο για την ομαλή διεκπεραίωση των καθηκόντων μου να μεταφερθεί ο εκτυπωτής στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μεταφέροντας τα αναλώσιμα που μου είχε διαθέσει το στάδιο στο τηλεφωνικό κέντρο διαπίστωσα με έκπληξη ότι ο χώρος εργασίας μου ήταν μία καρέκλα!

Από τις 02/10/2019 έως και σήμερα 08/11/2019, όταν και υπέγραψα την καταγγελία της σύμβασης μου, ο σταθμός εργασίας μου όχι μόνο δεν περιελάμβανε εκτυπωτή που είχα αιτηθεί ή κατάλληλο κάθισμα και γραφείο, αλλά ούτε καν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Για τηλέφωνο ούτε λόγος...

Με νέο έγγραφο μου (Αρ. Πρωτ. Φ2/14183), την 04/10/2019 ζήτησα να υπάρξει μέριμνα για τη μεταφορά του γραφείου Τύπου σε κατάλληλο χώρο, καθώς το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο μου υπέδειξαν -ως κοινόχρηστος χώρος- δεν πληρούσε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να διεκπεραιωθεί υπεύθυνη εργασία (συνεχείς οχλήσεις, ανεπαρκής σταθμός εργασίας Η/Υ). Αίτημα το οποίο επίσης έμεινε αναπάντητο, χωρίς φυσικά να ικανοποιηθεί.

Οι λόγοι για τους οποίους οι οχλήσεις μου έμειναν αναπάντητες ήταν προφανείς. Ήμουν ανεπιθύμητη από τη νέα διεύθυνση και κάπως έτσι μπήκα στον «πάγο» ή στην βιτρίνα όπως συνήθιζα να λέω στους συναδέλφους μου, οι οποίοι σοκαρισμένοι στην αρχή με έβλεπαν σε μία καρέκλα.

Επαγγελματική απαξίωση και ταπείνωση επιφυλάσσει το νέο καθεστώς, καθώς φαίνεται, για τους ανεπιθύμητους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εύχομαι καλή συνέχεια και κουράγιο στους πρώην συναδέλφους μου, καθώς στο διάστημα της μικρή συνεργασίας μου με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη υπήρξα μάρτυρας ταπεινωτικών συμπεριφορών προς τους εργαζόμενους.

ΥΓ. Αξιότιμε Πρωθυπουργέ, Kyriakos Mitsotakis λυπάμαι πραγματικά για την επιλογή σας, η οποία σίγουρα δεν τιμά τα όσα υποτίθεται πρεσβεύει, η Νέα Δημοκρατία, περί αριστείας. Εκλαμβάνω δε την απόλυση μου ως πολιτική δίωξη και αναγκάζομαι να σας καταστήσω ηθικό αυτουργό για ότι συμβεί σε εμένα και την οικογένεια μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL