Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Ο Τσακαλώτος "προκαλεί" τους συνδικαλιστές Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Τσακαλώτος "προκαλεί" τους συνδικαλιστές Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ...

Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΔΥΣΥΠ, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τα οποία καταψήφισαν (!) την απεργία της περασμένης Τρίτης (χάνοντας όμως την ψηφοφορία στην Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ), προχώρησαν χθες σε μια πρωτοφανή ενέργεια. Συγκεκριμένα, με ένα (τουλάχιστον ακατανόητο) δελτίο Τύπου επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό Οικονομικών και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκ. Τσακαλώτο για την παρουσία του (!) στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δηλαδή οι συνδικαλιστές που επιχείρησαν (με πραξικοπηματικό τρόπο) να μην προχωρήσει η απεργία κατά του πολυνομοσχεδίου επιτέθηκαν στον Τσακαλώτο γιατί συμπαραστάθηκε στα αιτήματα τόσων των ίδιων όσο και των συναδέλφων τους στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπλέον, πριν προλάβει καλά-καλά να δημοσιευτεί το δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ (με τίτλο "πρόκληση Τσακαλώτου"), έσπευσε να σχολιάσει η «Ομάδα Αλήθειας», η επικοινωνιακή «ομάδα κρούσης» της Ν.Δ.!

"Ουδεμία έκπληξη" ήταν το σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ Γ. Πετρόπουλου. "ΔΑΚΕ και ΔΥΣΥΠ μεταβάλλουν την ΑΔΕΔ σε όργανο εξυπηρέτησης του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. Η πρωτοφανούς χυδαιότητας ανακοίνωση κατά του πρώην υπ. Οικονομικών προσβάλλει την ιστορία και τους αγώνες της ΑΔΕΔΥ και έρχεται σε αντίθεση με τη βούληση και τις επιδιώξεις των εργαζομένων στο Δημόσιο. Δημιουργείται εκ των πραγμάτων έλλειμμα νομιμοποίησης του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ, κάτι που μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτό".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL