Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαψεύδει η Wind τη σχέση της με τη Weather Investments

Διαψεύδει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τη Weather Investments. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Weather Investments. Από το 2009, μέτοχοι της Wind είναι διεθνή επενδυτικά κεφάλαια και η μητρική της εταιρεία είναι...

Διαψεύδει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τη Weather Investments. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Weather Investments. Από το 2009, μέτοχοι της Wind είναι διεθνή επενδυτικά κεφάλαια και η μητρική της εταιρεία είναι η Largo Limited.

"Η Wind Ελλάς ήταν και είναι ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε και διατηρεί την έδρα της στην Ελλάδα από το 1992, καταβάλλοντας τους φόρους που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία στη χώρα μας για το σύνολο των εσόδων της. Επισημαίνουμε ακόμη ότι από το 2009 η εταιρεία δεν έχει δώσει μέρισμα στους μετόχους της" σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο