Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αμετακίνητος για ΕΡΤ ο Σαμαράς, απαξίωσε να απαντησει στο αίτημα Βενιζέλου, Κουβέλη γαι συναντηση

Προκλητικός έναντι της δημόσιας τηλεόρασης την οποία παρουσίασε ως ιδεότυπο  για ότι κακό έχει συμβεί στη χώρα και αποφασισμένος να επιμείνει στο κλείσιμο της και τη δημιουργία νέου φορέα, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς απέδωσε τις αντιδράσεις σε «συντεχνίες» και χαρακτήρισε την ΕΡΤ "εστία σπάταλης και αδιαφάνειας". Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στο αίτημα των κυβερνητικών του εταίρων για συνάντηση, αν και αργά το βράδυ κύκλοι του Μαξίμου έλεγαν οτι θα τους τηλεφωνήσει αύριο.

"Ένα είναι βέβαιο από τη σημερινή ομιλία του κ. Σαμαρά, η απόλυτη πολιτική του βούληση να φιμώσει την ενημέρωση και να υπονομεύσει τη δημοκρατία" σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. "Οι αναφορές του κ. Σαμαρά στα φαινόμενα διαφθοράς, σπατάλης και αδιαφάνειας αποτελούν μια σκιαμαχία με το παρελθόν του και το πολιτικό σύστημα του οποίου είναι γέννημα. Ως μια νέα εκδοχή Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους εργαζόμενους συλλήβδην ως διεφθαρμένους. Όσον αφορά τον απαξιωτικό τόνο της ομιλίας του απέναντι στους άλλους δυο εταίρους απομένει στους ιδίους τελικά να επιβεβαιώσουν το ρόλο του κομπάρσου ή όχι, αν εννοούν τις διαφωνίες τους για την διάλυση της ΕΡΤ ή πρόκειται για λόγια του αέρα.Πέρα όμως από τον κ. Σαμαρά και τους εταίρους του υπάρχει ο λαός μας που θα υπερασπισθεί τη Δημοκρατία, το δικαίωμα στην ενημέρωση και την αξιοπρέπεια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. "

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το επόμενο βήμα

Θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στις 21 Αυγούστου για την Ελλάδα; Για την καθημερινότητα του καθενός από μας η πρώτη απάντηση είναι όχι. Ούτε θα βρει κάθε άνεργος δουλειά, ούτε θα πάψουμε να μετράμε αν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο