Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πανελλαδική στάση εργασίας ΠΟΕ - ΟΤΑ την Τετάρτη

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρά την Τετάρτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενάντια στον “προσχηματικό” επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρά την Τετάρτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενάντια στον "προσχηματικό" επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Η στάση εργασία θα ξεκινήσει στις 11:30 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ, την ίδια ημέρα και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας.

«Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι «σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις