Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρουσίαση έκδοσης της Ομάδας Φύλου του ΟΜΙΚ και πάρτυ

Η Ομάδα Φύλου του Ομίλου για τη Μελέτη της Ιστορίας και της Κοινωνίας (ΟΜΙΚ) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου: (Αντι)μιλώντας στις βεβαιότητες: Φύλα, αναπαραστάσεις, υποκειμενικότητες που θα στις 14 Ιουνίου, ώρα 20.30, στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η Ομάδα Φύλου του Ομίλου για τη Μελέτη της Ιστορίας και της Κοινωνίας (ΟΜΙΚ) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου: (Αντι)μιλώντας στις βεβαιότητες: Φύλα, αναπαραστάσεις, υποκειμενικότητες που θα στις 14 Ιουνίου, ώρα 20.30, στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136 στο Θησείο). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Έφη Αβδελά, ιστορικός, Μάνος Σπυριδάκης, κοινωνικός ανθρωπολόγος, Χρήστος Χρυσανθόπουλος, ιστορικός και, εκ μέρους της ομάδας επιμέλειας: η Μαρία Πρέκα, ιστορικός.

Φέρτε μαζί σας κέφι, όρεξη για συζήτηση, διεγερτικές ερωτήσεις (τον Ιούνιο επιβάλλεται), τις φύλες σας και τους φύλους σας και όσες και όσους θέλετε να μεθύσετε για να επωφεληθείτε στο τέλος της βραδιάς, φυλικά ή μη, γιατί μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει πάρτι με ποτά σε άκρως φιλικές τιμές και μεγάλη διάθεση για χορό και διασκέδαση.

Ο Ντέιβιντ Χάρβεϋ στην Αθήνα

Τα φετινά Ανοικτά Σεμινάρια Ριζοσπαστικής Γεωγραφίας 2013 θα ολοκληρωθούν με τη διάλεξη του διακεκριμένου γεωγράφου καθηγητή Ντέιβιντ Χάρβεϋ CUNY New York, με θέμα: «Η ριζοσπαστική γεωγραφία σήμερα». Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα τελετών).

Η Niemands Rose υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της

Η Niemands Rose, η αγαπημένη μας μπλόγκερ (και, μεταξύ πολλών άλλων συνεργάτρια των «Ενθεμάτων») εξέδωσε μόλις το βιβλίο «Τα φώτα στο βάθος» (εκδ. Απόπειρα). «Αφηγήσεις μικρού μήκους» χαρακτηρίζει τα διηγήματα του τόμου, και σε αυτόν θα βρείτε πολλά από τα κείμενα που διαβάσαμε και αγαπήσαμε στο μπλογκ της, παλιά και νεότερα, αλλά και καινούργια αδημοσίευτα.

Η Niemands Rose θα υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της  σήμερα Κυριακή 9 Ιούνη από τις 19.30 μέχρι τις 21.30 στη Γιορτή του Βιβλίου, στο Πεδίον του Άρεως (περίπτερο 21, εκδόσεις Απόπειρα).

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις