Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραιτήθηκε η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση

Μία ομάδα βουλευτών από το κυβερνών Εθνικό Κόμμα Ενότητας μαζί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν πρόταση μομφής. Την πρόταση στήριξαν 27 βουλευτές, ενώ 21 την καταψήφισαν...

Παραιτήθηκε η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης, έπειτα από πρόταση μομφής, όπως αναφέρει η Hurriyet.
Μία ομάδα βουλευτών από το κυβερνών Εθνικό Κόμμα Ενότητας μαζί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν πρόταση μομφής. Την πρόταση στήριξαν 27 βουλευτές, ενώ 21 την καταψήφισαν. Τον προηγούμενο μήνα το κυβερνών κόμμα και η αντιπολίτευση συμφώνησαν για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 28 Ιουλίου. Οι βουλευτικές εκλογές είχαν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2014.
Ο πρόεδρος της Βουλής Χασάν Μποζέρ ανακοίνωσε ότι ο τουρκοκύπριος πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσούκ αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις