Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας για την εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ (Ζωντανή μετάδοση)

Στην εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ΑλέξηςΤσίπρας. Η Αυγή μεταδίδει ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ΑλέξηςΤσίπρας. Η Αυγή μεταδίδει ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση με θέμα "Το νερό δεν είναι εμπόρευμα: Δημοψήφισμα για τη σωτηρία του" διοργανώνεται από το Ινστιτούτο "Νίκος Πουλαντζάς" και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν και οΤομάζο Φατόρι, ιδρυτικό μέλος της καμπάνιας που οδήγησε στο δημοψήφισμα για το δημόσιο χαρακτήρα του νερού στην Ιταλία και ο Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο