Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Alter: Για ξέπλυμα χρήματος ερευνώνται Γιαννίκος και Αθανασούλης του ΑΛΤΕΡ

Ποινική δίωξη με παραγγελία για διενέργεια κύριας ανάκρισης για απάτη, από την οποία η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιους οι οποίοι διαπράττουν απάτες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και νομιμοποίηση...

Ποινική δίωξη με παραγγελία για διενέργεια κύριας ανάκρισης για απάτη, από την οποία η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιους οι οποίοι διαπράττουν απάτες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα πεπραγμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Σε βάρος των πρώην μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού Alter Κ. Γιαννίκου και Θ. Αθανασούλη, η κύρια ανάκριση διερευνά κακούργημα, καθώς η δικαιοσύνη, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, εντόπισε εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατομμυρίων του τηλεοπτικού σταθμού με εξωχώριες εταιρείες, το ρευστό από τις οποίες δεν φέρεται να κατέληξε σε τραπεζικούς λογαριασμούς των κατηγορουμένων.

Μέσα από τις συναλλαγές οι εισαγγελείς φέρονται να εντόπισαν σημαντικότατα στοιχεία, καθώς από την επεξεργασία στοιχείων που συγκεντρώθηκαν μέσω δικαστικής συνδρομής διαπιστώθηκε ότι μέρος των πιο πάνω χρημάτων κατέληξε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κύκλου των κατηγορουμένων.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις